Mix-it åbner ny webshop

Vi har besluttet os for at åbne en webshop som vi kalder Mix-it Online. Vi vil bestræbe os på at de varer der findes i vores fysiske butik, også kan findes på webshoppen. Med tiden vil der komme flere varer på vores webshop. 

Vi vil gøre vores yderste for at yde den bedste service og hvis du har spørgsmål til nogle af varerne eller til webshoppen, så brug kontaktformularen, Kontakt os, som du finder linket til nederst på siden.

I anledningen af åbningen af vores nye webshop, Mix-it Online, vil vi derfor tilbyde alle kunder, der handler på webshoppen, 20% på alle køb, tilbudet gælder til og med den 29/6-2017. Rabatten er allerede fratrukket prisen.

----------------

Samtidig har vi udsalg, 50% - halv pris, på alt fra CheapMonday, så hvis du mangler et par fede jeans, har vi rigtig mange modeller at vælge imellem.

----------------

9. juli 2017

Mix-it starter sommerudsalg i dag med 50% på udvalgte varer. Vi har rigtig mange fine ting her på webshoppen, men hvis du kigger ned i vores butik, vil du finde endnu flere skønne ting til halv pris. Så kig endelig rundt (klik på fanen UDSALG) og find en masse gode tilbud.

----------------

4. august 2017

Vores sommerudsalg er slut men hvis du kigger ned i vores butik, har vi stadig enkelte dele som er sat ned til hele -75%.

Vi har stadigvæk halv pris på alt fra CheapMonday

----------------

16. september 2017

I de sidste par uger har vi desværre oplevet problemer med forskellige opdateringer i vores webshop. Det har bl.a. gjort at nye varer ikke automatisk er blevet oprettet i webshoppen. Derudover fungerer webshoppen som den skal, dvs du kan sagtens købe de varer du ser i webshoppen, men altså nye varer vil desværre ikke blive vist.

Vi arbejder på en løsning hurtigst muligt

Update: Webshoppen er nu oppe at køre på fuld kraft. Alle de nyeste varer der ankommer til butikken vil blive lagt på webshoppen så hurtigt som muligt.

-----------------

4. november 2017

Mix-it fylder 5 år i morgen søndag, så det skal da fejres. Derfor er der 25% på webshoppen lørdag, søndag og mandag